A Dunaferr Ifjúsági Szervezet együttműködési megállapodást kötött a Libri Könyvkereskedelmi Kft. dunaújvárosi könyvesboltjával, mely keretében a Dunaferr Ifjúsági Szervezethez csatlakozott tagok az alábbi kedvezményekre jogosultak a tagsági kártyájuk felmutatásával:

 

Új Libri törzsvásárlók részére:

Minden szervezeti tag, aki még nem rendelkezik LIBRI törzsvásárlói kártyával, egy 5 %-os kedvezményes vásárlásra jogosító Libri törzsvásárlói kártyát kap ajándékba, amely 15 000 Ft értéket képvisel.

A kedvezményes vásárlásokat a Libri törzsvásárlói kártya regisztrálja, amely aktuális kedvezménye a gyűjtött összegek függvényében 7, illetve 10%-ra is felemelkedhet.

A kártya átadása, az üzletben történő személyes megjelenés alkalmával történik. A kedvezmény továbbiakban csak a Libri törzsvásárlói kártya átadásával vehető igénybe, illetve a vásárlások összege is csak ebben az esetben halmozódik.

 

Már Libri törzsvásárlók részére:

Azon tagok, akik már rendelkeznek LIBRI törzsvásárlói kártyával, minden hónap 11-13. napja között 15% kedvezményre jogosultak a teljes áru könyvek árából könyvesbolti, személyes vásárlás alkalmával kizárólag a Libri dunaújvárosi könyvesboltjában.

A kedvezmény december kivételével minden hónapban érvényes.

A partneri kedvezmény csak akkor vehető igénybe, ha a Libri törzsvásárlói kártya és a DUNAFERR Ifjúsági Szervezet tagsági kártyája átadásra, illetve felmutatásra kerül a pénztárnál!

Az együttműködés keretében kínált kedvezmény más akciókkal nem vonható össze; mindig a magasabb kedvezményt érvényesíti rendszerünk.

2023. szeptember 21. csütörtök
Máté, Mirella

Holnap
Móric
napja lesz.

Eseménynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Belépési nyilatkozat

Pályázatok

Prevenció és egészséges életmódra törekvés a Dunaferr Ifjúsági Szervezetnél

Dunaferr Ifjúsági Szervezet fejlesztése képzésekkel

Társszervezetek