Belépési nyilatkozat

Kapcsolat

DUNAFERR Ifjúsági Szervezet

2400 Dunaújváros, Vasmű Tér 1-3.

Tel.: 06-25 / 58-20-11

Fax: 06-25 / 58-29-92

E-mail: dunaferrifi@gmail.com

Társszervezetek

Libri Könyvkereskedelmi Kft.

A Dunaferr Ifjúsági Szervezet együttműködési megállapodást kötött a Libri Könyvkereskedelmi Kft. dunaújvárosi könyvesboltjával, mely keretében a Dunaferr Ifjúsági Szervezethez csatlakozott tagok az alábbi kedvezményekre jogosultak a tagsági kártyájuk felmutatásával:

 

Új Libri törzsvásárlók részére:

Minden szervezeti tag, aki még nem rendelkezik LIBRI törzsvásárlói kártyával, egy 5 %-os kedvezményes vásárlásra jogosító Libri törzsvásárlói kártyát kap ajándékba, amely 15 000 Ft értéket képvisel.

A kedvezményes vásárlásokat a Libri törzsvásárlói kártya regisztrálja, amely aktuális kedvezménye a gyűjtött összegek függvényében 7, illetve 10%-ra is felemelkedhet.

A kártya átadása, az üzletben történő személyes megjelenés alkalmával történik. A kedvezmény továbbiakban csak a Libri törzsvásárlói kártya átadásával vehető igénybe, illetve a vásárlások összege is csak ebben az esetben halmozódik.

 

Már Libri törzsvásárlók részére:

Azon tagok, akik már rendelkeznek LIBRI törzsvásárlói kártyával, minden hónap 11-13. napja között 15% kedvezményre jogosultak a teljes áru könyvek árából könyvesbolti, személyes vásárlás alkalmával kizárólag a Libri dunaújvárosi könyvesboltjában.

A kedvezmény december kivételével minden hónapban érvényes.

A partneri kedvezmény csak akkor vehető igénybe, ha a Libri törzsvásárlói kártya és a DUNAFERR Ifjúsági Szervezet tagsági kártyája átadásra, illetve felmutatásra kerül a pénztárnál!

Az együttműködés keretében kínált kedvezmény más akciókkal nem vonható össze; mindig a magasabb kedvezményt érvényesíti rendszerünk.

Partnerek

Pályázatok

Prevenció és egészséges életmódra törekvés a Dunaferr Ifjúsági Szervezetnél

 

Dunaferr Ifjúsági Szervezet fejlesztése képzésekkel